Team Statiegelddonaties

Help mee en zorg dat Nederland statiegeld inzamelt voor PlatformCHD
Normal da9e33e46e80d9f3a0a0bcfa0667effeed3dd9a9
van totaal € 5.000 (6%)

Ga bij je lokale supermarkt vragen of PlatformCHD een goed doel mag zijn voor de opbrengst van de gedoneerde statiegeld bonnetjes. Bij dit bericht vind je een flyer die je kunt gebruiken om PlatformCHD aan te melden bij jouw favoriete supermarkt. Met informatie over het goede doel, onze organisatie, rekeningnummer en contactgegevens.

Download hier de statiegelddonatieflyer van PlatformCHD 

 

https://www.platformchd.nl/wp-content/uploads/2019/12/Geef-u-uw-flessenbon.pdf

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 346,50 25-10-2020 | 11:15
Bekijk alle

Fondsenwerving voor PlatformCHD

25-10-2020 | 11:43   Fondsen werven voor PlatformCHD? PlatformCHD werft fondsen om bij te dragen aan onderzoek en om onze werkzaamheden op het gebied van lotgenotencontact en belangenbehartiging te kunnen blijven uitvoeren. Wil jij helpen fondsen te werven voor onze vereniging, lees dan hier hoe je dat kunt doen.    1. Statiegeldbonnetjes acties bij Supermarkten  Ga bij je lokale supermarkt vragen of PlatformCHD een goed doel mag zijn voor de opbrengst van de gedoneerde statiegeld bonnetjes. Bij dit bericht vind je een flyer die je kunt gebruiken om PlatformCHD aan te melden bij jouw favoriete supermarkt. Met informatie over het goede doel, onze organisatie, rekeningnummer en contactgegevens. Download hier de flyer statiegeldactie   2. Koop voortaan je online producten via Sponsorkliks Sponsorkliks is een website die via aankopen bij bekende online winkels goede doelen ondersteunt. Ook Platform CHD is sinds kort aangesloten bij Sponsorkliks.  Klik op onderstaand logo van Sponsorkliks en kom direct op de pagina van Platform CHD en doe voortaan je aankopen via Sponsorkliks.  Je kunt in App store en Google store ook een speciale app van Sponsorskliks downloaden en onze vereniging instellen als je goede doel.  Vervolgens ga je via deze app naar je favoriete webwinkel en krijgt Platform CHD een commissie. Net zo makkelijk, het kost niks extra’s en je helpt een goed doel!   3. Start een Facebook inzamelingsactie  Ben je binnenkort jarig, komt je kindje eindelijk thuis van een lang verblijf in het ziekenhuis of wil je ons om een andere reden steunen? Start dan een Facebook inzamelingsactie voor PlatformCHD via https://www.facebook.com/fund/CHDpatientenvereniging/   4. Een goed doel op school Veel (lagere) scholen doen aan activiteiten gericht op sponsoring van goede doelen. Bijvoorbeeld sponsorlopen, marktjes etc. Vraag aan jullie lagere school of PlatformCHD het goede doel mag zijn en doneer de opbrengst aan onze vereniging via www.platformchd.nl/doneren of rechtstreeks op onze rekening NL71TRIO0197601243   5. Doneren of sponsoren als privé persoon of bedrijf.  PlatformCHD heeft de ANBI status, dus je kunt mensen in je omgeving erop wijzen dat ze fiscaal aantrekkelijk een donatie kunnen doen of een legaat kunnen opnemen in hun testament. Of ken jij of heb jij een bedrijf dat graag goede doelen sponsort? Vraag dan of PlatformCHD een van de doelen van dit bedrijf mag zijn en doneer via www.platformchd.nl/doneren of rechtstreeks op onze rekening NL71TRIO NL71TRIO0197601243 Een legaat opnemen in een testament gaat via de notaris. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen voor de juiste gegevens via contact@platformchd.nl  
Lees meer